Bun gasit in 2013!

Dupa o pauza extrem de lunga, revin cu forte proaspete si va prezint un set de bijuterii pentru fetite, un set pe care l-am creat cu gandul la primavara, la natura ce renaste, la copaceii infloriti si fluturasii care zburda veseli printre ramurile lor. Un set finut, dulce, in culori vesele, format din colier la baza gatului, cercelusi si inel.

Piesa de rezistenta a setului, inelusul, este reglabil. La realizarea lui am folosit sarma placata cu argint de 0.8 si 0.2 mm si margelute din sticla de 3*6 mm.

Cercelusii, cu o lungime de 2cm (fara tortite), sunt realizati din tortite placate cu argint, fluturasi metalici (1.7*2 cm) si margelute verzi din sticla de 3*6 mm – pe care le-am fixat pe tortite pentru ca cercelusii sa nu fie prea lungi.

Colierul este la baza gatului si masoara 33 cm.
Materiale utilizate: baza colier din sarma siliconata, margelute de sticla (3-6 mm), 2 fluturasi argintii (3*8 mm) si un fluturas dragalas (3.5*4 cm).

Sper sa va placa. ­čÖé

2 Comments on “Bits of Nature – bijuterii pentru fetite”

    1. Lory Post author

      Buna ziua, imi pare rau, momentan nu dispun de toate materialele necesare, mai exact am doar margelutele verzi si roz, insa nu am fluturasii. ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>