Fundița “Tricolor” este, de fapt, o clamă de păr. 🙂

Este al doilea accesoriu de păr pe care îl realizez, fiind însă primul în formă de fundiță (pentru orice există câte-un început :P). Am primit provocarea de la o “luptătoare”, adică o practicantă a artelor marțiale, mai exact Qwan Ki Do. Fundița Tricolor are o însemnătate deosebită pentru stăpâna ei, ea fiind concepută pentru a fi purtată doar la concursuri. A fost deja scoasă în lume și am aflat că a fost cu noroc, luptătoarea mea dragă fiind pe podium la concursul ce a avut loc recent, la ambele probe (tehnică și luptă). Felicitări încă o dată, drăguța mea, S.!

Clama de păr – fundița Tricolor – este unicat, fiind lucrată în totalitate manual. Este realizată prin tehnica peyote, din peste 1000 de mărgeluțe din sticlă Cehia Rocaille Preciosa (3 mm) și fir textil.

Fundița este însoțită și de o pereche de cerceluși asortați.  🙂

 

2 Comments on “Fundița “Tricolor””

    1. Lory Post author

      Bună, Mihaela,
      Se poate realiza, la comandă, dar nu mai devreme de începutul lunii februarie. Dacă dorești mai multe detalii, spune-mi, și-ți voi trimite un email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>