Pandantiv bărbătesc ametist – Forged In Mordor

Vă spuneam, nu de mult, că din categoria pietrelor semiprețioase, ametistul este preferatul meu și-mi place la nebunie să-l lucrez. Norocul meu e că place și altora, mai ales sub formă de bijuterii  😀 Și uite-așa, norocoasă ce sunt, mă tot întorc la el, de fiecare dată cu aceeași bucurie și emoție.  Oh, atât de mare e emoția începutului, când am în față doar o piatră brută și două bucăți de sârmă. Schița, de cele mai multe ori, e doar în minte. Ah, și emoția de final, când ce a fost odată doar o piatră (semipretioasa, ce-i drept) e acum chiar o bijuterie.  😛

Și vă spuneam, tot atunci, să stați “tooned” că mai urmează.  😉

Vă prezint așadar, Forged In Mordor,  pandantiv bărbătesc ametist, unicat, personalizat, lucrat în totalitate manual. Maria și-a dorit un pandantiv pentru El, care să arate “de parcă l-au făurit orcii în Mordor”  :))

Pandantiv bărbătesc ametist,  realizat dintr-un cristal de ametist brut, sârmă din cupru mov (0.8 mm) și sârmă neagră (0.3 mm). Este însoțit de șnur din bumbac cerat, ce prezintă noduri culisante (astfel încât lungimea șnurului este reglabilă).

Acest pandantiv este al lui, așa că “stay tooned”, că urmează și HERS 😀

23 Comments on “Pandantiv bărbătesc ametist – Forged In Mordor”

    1. Lory Post author

      Multumesc pentru aprecieri. Pandantivul acesta nu mai e pe stoc, este unicat si a fost realizat la comanda. Ti-am trimis un mail cu mai multe detalii.

  1. Alex

    Bună, îmi poți spune te rog dacă mai realizezi astfel de pandantive sau dacă ai pentru vânzare ceva asemănător?
    Mulțumesc din suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>