Dragii mei,

va prezint un set format din colier si cercei, participant la concursul “Sarbatoarea luminii” si castigator al premiului special al sponsorului 🙂

Colierul este realizat din trei lanturi (placate cu argint), unul simplu (39 cm) si doua (41 cm, respectiv 45 cm) presarate cu margele din cristal, multifatetate (6 si 10 mm) si margele din sticla crackle (8 si 10 mm), piesa centrala a acestuia fiind o cruce, realizata prin tehnica peyote din margelute TOHO hexagonale (aurii si topaz – 2mm).

Colierul poate fi purtat la baza gatului, lungimea sa fiind de 39-41-45 cm, cu toate cele 3 lanturi, sau doar cu cele 2 presarate cu margele, lantul simplu fiind de sine statator.

Sau poate fi purtat ca un colier foarte lung, prin atasarea lantului simplu de celelalte doua (acesta este prevazut cu o incuietoare separata), lungimea sa ajungand la 84  cm.

La cercei am folosit margele din cristal multifatetat (10 mm), margelute TOHO (pentru cruciulite) si accesorii placate cu argint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>