Fundita puzzle – simbolul campaniei internationale de constientizare asupra autismului.
De ce puzzle? Pentru ca puzzle-ul reflecta misterul si complexitatea autismului. Culorile si formele variate reprezinta diversitatea oamenilor si a familiilor care se confrunta cu aceasta afectiune. Fundita, insa, are o luminozitate care semnifica speranta – speranta ca prin cresterea constientizarii asupra autismului si prin interventie timpurie si tratamente adecvate, persoanele cu autism vor avea o viata mai implinita si mai completa. (Sursa: ASA – Autism Society of America)

Brosa handmade unicat in forma de funda puzzle,  lucrata integral manual, dupa schita proprie, gandita si rasgandita pe parcursul a catorva ore.

La realizarea brosei au contribuit cateva sute de margelute japoneze din sticla Miyuki Delica (2 mm) tesute cu drag si multa migala, fir textil special si ac brosa.
Initial m-am gandit sa folosesc tehnica peyote, insa mi-am imbogatit cunostintele si am pus in aplicare brickstitch-ul. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>